Muutama nyt luopuva valtuutettu jää pysyvästi mieleen.
Valtuutetuista ensimmäisenä ehdottomasti pitää mainita Eila Ahonen. Eila on uskollisesti ottanut vähävaraisten ja vanhusten asiaa esille poikkeuksellisesti melkein jokaisessa valtuustossa. Puheenvuorot ovat usein olleet mieleenpainuvia ja räväköitä. Usein hän on myös haastanut jonkun muun valtuutetun näkemyksen. Allekirjoittanutkin on saanut jos oikeutettuakin palautetta Eilalta omista kommenteistani.
Pirkko Hälistä tulee aina päällimmäisenä mieleen erinomainen paneutuminen ja asioiden taustojen selvittäminen. On vain voinut ihailla sitä tarmoa ja vastuuntuntoa millä Pirkko on asioihin perehtynyt. Pirkko oli juuri tämän ominaisuuden vuoksi ”idolini” silloin kun olimme yhtä aikaa kaupunginhallituksessa.
Bjarne Kalliksen terävät ja huumoriakin sisältävät analyysit ovat jääneet mieleen. Eduskunta oli paikka mistä saimme aina terveisiä. ”Dyyris” sovelsi erityisesti talouteen liittyvää tietoa erinomaisesti Kokkolan mittakaavaan.

Raimo ”Ropo” Harsunen kolleeka SDP:n ryhmäpuheenjohtajana on ollut mies paikallaan. Se mitä on Ropon kanssa keskusteltu on aina pitänyt paikkansa ja se mitä on sovittu on myös pitänyt kutinsa. Poikkeuksellinen valtuutettu tästä tulokulmasta katsoen.

Näitten lisäksi pitäisi mainita vielä monta nimeä. Kaikki te olette kehujen arvoisia.
Kiitos kaikille luopuville valtuutetuille hyvästä yhteistyöstä.

Tagged with:
 

Comments are closed.